Kiloview NDI ip video encoder decoder converter recorder - MediaInvestor live streaming video online

Hosted by
menu
Ga naar de inhoud

Kiloview NDI ip video encoder decoder converter recorder

kiloview
Kiloview NDI Video over IP video encoders / decoders hardware en softwareKlik hier voor het volledige programma en vraag bij ons voor een vrijblivende prijsopgave
kiloview
NDI kiloview
kiloview
NDI is Network Device Interface.
Een uitvinding van NewTek  en beschikbaar gesteld aan de AV industrie als open source en momenteel het IP video over IP distributie model.

Vergeleken met coaxiale kabel is deze stabieler en handiger. Zonder de beperking van kabels, verzendt het betrouwbaar uw SDI/HDMI video via IP. Op deze manier helpt NDI u met vrije transmissie zonder afstand en verbindingsproblemen. En niet enkel als point to point verbinding als bij coax of HDMI maar volledig geintegreerd en toepasbaar als multimedia AV  integratie.

Kiloview levert NDI converters om SDI en HDMI te vertalen naar uw NDI stream met producten als de N60, N50, N40, N6, N4, E2, E1, E2  maar ook NDI core om NDI streams te routeren als een matrix router op uw netwerk.

Kiloview Convertres zijn ook in een professioneel 19"rackmount uitvoering te krijgen met redundant netvoeding

NDI recorder als software of turnkey recorder Cube R1.
Met Kiloview Linkdeck heeft u een NDI control panel die met modules als NDI core, KIS intercom, NDI recordr, NDI encoder, NDI multiview, KiloLink server, PTZ controller gebruikt kan worden.

U kunt nu al starten met NDI video over IP download hier de gratis NDI tools en laat de punt naar punt verbindingen meet coax en hdmi kabels achter u.
POLICY
Genoemde prijzen zijn exclusief BTW en onderhevig aan wijzigingen
Merk en tradenamen zijn voorbehouden aan de respectievelijke eigenaren
Orderplaatsinegn zijn slechts geldig indien schriftelijk bevestigd
ABOUT
MediaInvestor is het webstore gedeelte van
ABOUT
MediaInvestor is het webstore gedeelte van
Terug naar de inhoud